Hejmen vzw

dentravaklicht jpg.jpg

Den Travak

VZW Hejmen is een organisatie die verschillende woonvormen aanbiedt aan volwassenen met een beperking. Voor personen die (tijdelijk) geen dagbesteding hebben buitenshuis, bieden wij dagbesteding aan: Den Travak.

Den Travak is een arbeidszorgproject. Wij bieden arbeidsmatige activiteiten aan in een werkomgeving die op productie of op dienstverlening is gericht: eenvoudige industriële producten, goedkope maaltijden, textielverwerking,...

Den Travak maakt deel uit van TwerkT, een samenwerkingsverband tussen 3 werkplaatsen. 

Den Travak richt zijn werking op 2 pijlers:


* Koken en catering: zinvol werk, met resultaat! In onze keuken koken en bakken wij op bestelling. Zo maken we maaltijden en soepen voor vzw Hejmen, en op bestelling van bedrijven of voorzieningen. Maar we staan open voor meer: wenst u soep voor thuis of op kantoor, een hapje tijdens een vergadering of gebak om de collega’s te verrassen? En dit aan een schappelijke prijs.

* Semi-industrieel werk: ook voor praktische, manuele handelingen kan u beroep doen op ons. Werk waar uw bedrijf geen tijd voor heeft, voeren wij uit aan een faire prijs. Dit binnen de afgesproken termijn én aan een professionele kwaliteit. Voorbeelden van wat we kunnen doen: producten sorteren, pakketten samenstellen, mailing (brieven plooien, etiketten kleven, adresseren, ...)

Meer informatie over Den Travak kan je vinden op de website van Den Travak.