Heb je een zorgvraag?

Zorgpoort


Wil je informatie over het aanbod van Hejmen of wil je je aanmelden? Of heb je een (persoonsvolgend) budget dat je (gedeeltelijk) bij vzw Hejmen wil inzetten?

Ben je op zoek naar begeleiding, dagbesteding of woonondersteuning? Of heb je vragen rond Persoonsvolgende financiering (PVF), Basisondersteuningsbudget (BOB) of Rechtstreeks Toegankelijke Hulpverlening (RTH)? Raak je niet wijs uit de procedures en formaliteiten voor het aanvragen van ondersteuning?

De Zorgpoort gaat met jou op zoek naar antwoorden en oplossing voor de ondersteuning die je zoekt. We bieden een luisterend oor, informeren, zoeken naar een gepast aanbod of verwijzen door. De Zorgpoort richt zich naar volwassenen met een beperking die ondersteuning wensen. Ook familie, andere personen uit het netwerk en betrokken diensten kunnen bij de Zorgpoort terecht.

De Zorgpoort is elke werkdag bereikbaar van 13u tot 16u. Je kan een van de medewerkers bereiken via 0492/155 455, via info@zorgpoort.org of dinsdag en donderdag van 13u tot 16u in de Andreas Vesaliusstraat 47 in 3000 Leuven (onder het dak van ocmw Leuven).